Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A repülőtér-üzemeltető az üzemi tanácsokkal és szakszervezetekkel sikeresen megállapodott a 2022-es év bérfejlesztéséről. Ez azt jelenti, hogy márciustól már átlagosan 13 százalékkal magasabb bérre számíthatnak a BUD csoport dolgozói, de van olyan terület is, ahol az emelés mértéke a 15 százalékot is eléri.

A Budapest Airport a repülőtér üzemeltetéséért és biztonságáért felelős cégcsoport, ami az elmúlt időszakban több mint 200 új kollégával erősítette csapatát. A mostani béremelések mellett még a munkába járási költségtérítés összege is növekedik. Ez utóbbi a Budapesten kívülről ingázók esetében márciustól 15 Ft/km, a fővárosi munkavállalók továbbra is havi bruttó 14.286 forint utazási támogatásra jogosultak.

A Budapest Airport leányvállalata a BUD Security Kft., ahol az utasbiztonsági ellenőrök dolgoznak. Ők a kezdő alapbérüket márciustól 15 százalékos emeléssel kapják meg a korábbiakhoz képest.

A munkatársak további juttatásokra is számíthatnak: műszakpótlékok, negyedéves bónusz, munkába járási támogatás, illetve a vállalatnál eltöltött idővel arányos törzsgárda jutalom.

„A 2022-es béreinkkel és juttatásainkkal, illetve a BUD csoportnál megszokott támogató munkahelyi légkörrel továbbra is vonzó és stabil munkahelyet tudunk biztostani a munkatársainknak.” – mondta el Zahorán-Pirisi Zsuzsa, a Budapest Airport HR igazgatója.

Álláskeresés

Ha a reptéren szeretnénk elhelyezkedni, nyelvismeretre szükségünk lehet:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala