Átadták a szekszárdi Kék Madár Alapítvány kézműves csokoládéüzemét

Átadták a szekszárdi Kék Madár Alapítvány kézműves csokoládéüzemét

Ezzel létrejött Magyarországon az első olyan, csokoládét gyártó üzem, amely fogyatékkal élő munkavállalókat foglalkoztat.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Napi 700 tábla prémium csokoládé készül majd a szekszárdi üzemben, ahol 28 megváltozott munkaképességű, illetve más hátránnyal küzdő ember dolgozik.  Az akadálymentes látogatóközpont vendégei üvegfalon keresztül láthatják a munkafolyamatokat, a manufaktúrához játszósarkot és játszóteret is építettek.

Az ünnepélyes átadáson Simon Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára példaértékűnek nevezte a fogyatékkal élők termelésbe való bevonását.

"A magyar gazdaságnak korszakváltásra van szüksége" - jelentette ki Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológia Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára az átadáson. Azt is elmondta, hogy a kormány alapelvei közé tartozik, hogy a vállalkozások a jövedelem előállítása mellett társadalomszervező szerepet is betöltsenek. 

Az Alapítvány ügyvezetője, Mészáros Andrea elmondta a megnyitón: a létesítményben napi 700 tábla prémium csokoládét állítanak majd elő. A csokoládék tartósítószer nélkül készülnek, alapanyaguk etikus kereskedelemből származik, a hozzájuk felhasznált gyümölcsöket pedig Szekszárdon termelik. 

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Lássuk a kapcsolódó álláshirdetéseket!

Az aktuális szekszárdi állásokat itt találjuk: jelentkezhetünk többek közt vevőszolgálati munkatársnak, értékesítőnek, rendszergazdának és pincemunkásnak is. 

A megváltozott munkaképességűeknek szóló állásajánlatokért kattintsunk ide: operátort, árazási specialistát, értékesítőt és takarítót is keresnek jelenleg. 

Ha pedig a szívünk a csokoládéért dobog, és értünk is hozzá, jelentkezzünk csokoládémesternek

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Az Álláskeresési térkép hatékonyan segít minden felmerülő kérdésünkkel kapcsolatban! 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

 

A Profession.hu Instagram oldala

További rövid hírek