Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

7 nyelven nyújtanak üzleti támogatást

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében adták át a Sanofi új központját: a világszínvonalú munkakörülményeket biztosító egység kompetenciaközpontként, a HR és pénzügyi szolgáltatások mellett az üzleti adatkezelés továbbfejlesztésére és a folyamatoptimalizációra fókuszál.

A gyógyszeripari világvállalat az új központtal együtt már öt telephellyel van jelen Magyarországon, ahol több mint 2000 embert foglalkoztat. Az új egység az egyike lesz a cégcsoport két ilyen jellegű globális létesítményének.A Sanofi Business Services Centerben 7 nyelven nyújtanak üzleti támogatást a vállalatcsoport számos európai és észak amerikai egységei számára.

"Jelenleg 200 munkatársunk dolgozik pénzügyi, számviteli és munkavállalói szolgáltatások területen. Kollégáink  jövőbe tekintően olyan megoldásokon is dolgoznak amelyek ma még nem a mindennapi életünk részei, de nekik köszönhetően folyamatosan  a robotizáció eszközeivel a manuálisan végzett folyamatok is automatizálásra kerülnek majd. ” – fogalmazott Soóki-Tóth Balázs, az SBS vezetője.

Aktuális álláslehetőségek

A Sanofinál jelenleg is találunk nyitott pozíciókat:

a gyártó-termelő részlegük is keres munkatársakat,  míg az újonnan átadott szolgáltatóközpont az alábbi állásokat kínálja az érdeklődőknek.

Állások SSC-knél, azaz üzleti szolgáltató központokban: több mint 350 álláslehetőség országszerte.

Itt kihasználhatjuk nyelvtudásunkat, a leggyakoribb angol és német mellett több állásnál kérnek héber, holland, lengyel vagy éppen svéd nyelvismeretet.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Mérnökként több mint 900 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala