Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Karácsony közeledtével egyre többet jótékonykodunk, ez a cégeknél sincs másképp. A karácsonyi partik, a partnereknek szánt ajándékok árát sok vállalkozás inkább odaadományozza a rászorulóknak. Mások a munkájukat adják ajándékba: a nem fizetségért végzett munka során a cégek, munkaközösségek önkéntes alapon olyan munkát végeznek, amely hasznos a társadalom számára.

MikulásGyár nyílik december 6-án

A budapesti közszolgáltatásban tevékenykedő csaknem 15 ezer dolgozó a munkahelyén kezdi meg az élelmiszerek, meleg ruhák, tisztálkodószerek és játékok gyűjtését, az adományokat a MikulásGyárba juttatják el.

A BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. (BVK) és tagvállalatai, valamint az összes nagy budapesti közműcég - Fővárosi Gázművek, ELMŰ, Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., Fővárosi Vízművek, Díjbeszedő Holding Zrt. - képviselői önkéntes munkát is végeznek majd az 56-osok terén felállított jótékonysági csomagolóüzemben - közölte Éskovács Péter kommunikációs referens a távirati irodával.

A jótékonysági akció munkáját nem csak adományokkal támogatja a főváros, a budapesti közműszolgáltatók hozzájárulnak a karitatív akció működési költségeihez is. E támogatás nélkül se villany, se fűtés nem lenne a Mikulásgyárban - idézte a közlemény Szűcs Pannit, a BVK Holding Zrt. szóvivőjét. A december 6. és 21. között zajló karitatív akció fővédnöke idén Tarlós István főpolgármester lesz.

A MikulásGyárba évről évre egyre többen jelentkeznek önkéntesnek. Vannak, akik visszajárnak, és vannak, akik csak emiatt jönnek Magyarországra: Ausztráliából, Kínából, USA-ból és Európa több országából is érkeznek segíteni, csomagolni.

A cél: 300 ezer gyerek

A MikulásGyár célja már nyolcadik éve ugyanaz: a mélyszegénységben nagycsaládosok, így rengeteg gyermek segítése. A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik hazánkban. Nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, így a mindenkori pártoktól, politikától és mindenfajta diszkriminációtól független.

  Ajándékba adják a munkájukat  

2010 decemberében 161 ezer gyermeknek sikerült egy kicsit szebbé tenni az ünnepeket. 2011-ben egy hihetetlen rekordot felállítva 257 ezer lurkó kapott csomagot a MikulásGyártól. Az idei cél az, hogy 300 ezer gyermek karácsonyát tegyék szebbé.

Céges bulira is alkalmas

A MikulásGyár 800 négyzetméteres rendezvénysátor meghitt helyszín karácsonyi partik, céges partnerrendezvények lebonyolítására. Ez a helyszín idén csak 15 napig érhető el, ezért olyan különleges, egyszeri és egyedi. A sátor berendezése igény szerint alakítható, dekorálható, adott esetben akár bővíthető is.

A rendezvénysátorba érkező vendégek látogatást tehetnek a MikulásGyárban, használhatják a 250 négyzetméteres jégpályát, miközben meghallgathatják az eseményen részt vevő művészek élő koncertjét is. Téli outdoor csapatépítő tréningek kitűnő helyszíne a sátor mellett elterülő Városliget, ahol számtalan program megvalósítható.