Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara TechLab programja ebben az évben is megszervezi azt a 24 órás innovációs ötletversenyt, amivel az egyetemistákat szólítják meg. A verseny a NAK TechLab Hackathon elnevezést viseli. A megmérettetésen a felsőoktatásban tanulók megoldási ötleteit várják az agrárium kihívásaira.

A 2022. május 6-7-én megrendező verseny célja továbbá az agrár karrierút népszerűsítése is. Az eseményen nemcsak az agrár szakokon tanulókat várják, hanem bármely felsőoktatásban tanuló hallgató részt vehet rajta.

A csapatok a hazai agrárium jelenlegi kihívásaira dolgozhatnak ki innovatív megoldásokat, ilyen például a precíziós növénytermesztésbe beilleszthető digitális megoldások témaköre, továbbá a munkaerőhiány, az állattenyésztés területén az energia-felhasználás, illetve a takarmány-felhasználás optimalizálása is a témák között szerepel.

„Úgy tartják rólunk, magyarokról, hogy kreativitás, az újra való nyitottság és vállalkozói szellem jellemez bennünket – amire büszkék is vagyunk. A NAK TechLab program keretében kiemelt figyelmet fordítunk a fiatalok megszólítására, hiszen a fiatal generáció az, mely új lendületet, fejlődést hozhat az agráriumba. A verseny során nyújtott agrárszakmai mentorálás pedig egyedülálló lehetőség a projektek fejlődése szempontjából.” – mondta el Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

Aktuális állások

mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala