Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2020-ban 13%-kal többet, összesen 5,5 milliárd forintot költöttek a hazai vásárlók virslire. Szilveszterkor jellemzően még többet vásárolunk minden évben ilyen terméket, több mint 4 ezer tonna volt a decemberi forgalom tavaly előtt. Az év utolsó napjára jellemzően a hipermarketekben kapható, előrecsomagolt, egykilós kiszerelést vásároljuk. A választékból pedig a vásárlók 57%-a a sertésvirslit, a baromfit 22% és a pulykát 19% választja.

Egyértelműen kijelenthető a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara sajtóközleménye alapján, hogy a magyarok szeretik a virslit, mivel évente 7,5 kilogramm körül alakul az egy főre jutó virslifogyasztás.

Miért kapcsolódik össze a virsli a szilveszterrel? Ez a hagyomány valószínűleg a virsli őshazájából, Németországból ered, az étel alapanyaga pedig hagyományosan sertéshús volt. A magyar hiedelmek szerint újév napján halat és szárnyast sem szabad enni, mivel vagy elúszik, vagy elszáll a szerencsénk a kezdődő évre, így megfelelő választás a könnyen elkészíthető virsli.

Aktuális álláshirdetések

Az élelmiszeripar területén érdemes megnéznünk a kínálkozó álláslehetőségeket, mivel a minőségbiztosítási koordinátortól a raktároson át a gyártási mérnökig számos pozícióra keresnek alkalmas munkaerőt.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala