Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A túró rudi a magyarok egyik kedvenc édessége – derült ki a MIZO és a Nielsen IQ új felméréséből, amiben 18 és 65 év közötti magyarokat kérdeztek meg személyesen. A rudit a hazai lakosság 61 százaléka kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül rendszeresen fogyasztja.

A 800 fős országos mintán készített reprezentatív kutatásból az is kiderül, hogy leggyakrabban a 30 év alattiak veszik a rudit, de az idősebbek körében is népszerű, amiben a folyamatos termékfejlesztés is segít.

A túró rudit generációk óta ismerik és szeretik hazánkban. A kutatás alapján elmondható, hogy a lakosság 56 százaléka legalább havi rendszereséggel vesz ebből a termékből, és tízből csupán ketten vásárolnak ritkán vagy sohasem túró rudit. Külön érdekesség az is, hogy a válaszadók 75 százalékának szerint a szülők ezt az édességet szívesebben adják a gyerekeiknek, mint más nassolnivalót.

Aktuális álláshirdetések

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt.

Amennyiben pedig kifejezetten a pécsi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala