A JTI Hungary Zrt. a TOP Employers Institute átfogó, független felmérése szerint kimagasló feltételeket biztosít munkavállalói számára, gondozza és fejleszti a tehetségeket a szervezet minden szintjén és humánerőforrás folyamataival arra törekszik, hogy munkáltatói gyakorlatát tovább tökéletesítse. Sulyok Zsuzsanna, a JTI Hungary Zrt. HR igazgatója szerint ez az elismerés méltón tükrözi a cég elhivatottságát és folyamatos törekvéseit az ösztönző körülmények megteremtésérére, amelyben munkavállalóik emberileg és szakmailag egyaránt kiteljesedhetnek.

 „Ami megkülönböztet minket a többiektől, az az emberek iránti szenvedélyünk, a tisztelet és integritás kultúrája, a teljesítményt ösztönző célkitűzések valamint a folyamatos fejlődésre való törekvés. Útkereszteződésnél vagyunk, de biztos vagyok az irányunkban: állandó fejlődés a tradicionális dohányüzletben, valamint jelentős befektetés az új technológiákba. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb a személyes fejlődés lehetősége is. Ez azt is jelenti, hogy új, izgalmas karrierlehetőségek születnek majd, amelyek sokkal távolabbra mutatnak, mint bármi, amit a múltban kínálni tudtunk. A Global Top Employer díj több, mint jó hír: azt is jelenti, hogy a JTI összhangban van azzal, ami a jelenlegi és jövőbeli munkavállalóknak a legfontosabb” – fogalmazta meg az elismerés kapcsán Eddy Pirard, a JTI vezérigazgatója.

A legkiválóbbnak lenni

A JTI az alkalmazottaira, mint befektetőkre tekint, ami egészen más megvilágításba helyezi a kiválasztást, a motiválást, a képzést és a munkavállalók megtartását is. Mindezt kiegészítendő a vállalati kultúrát a Kaizen, vagyis a folyamatos fejlődés filozófiája hatja át. Ezt a megközelítést a japán üzleti filozófus, Masaaki Imai fejlesztette ki, nevét a japán "változás" (Kai) és "jó" (Zen) szavakból kapta. Ezt követve a JTI innovatív gondolkodásra és produktivitásra ösztönzi dolgozóit, értékelve erőfeszítéseiket, és személyes fejlődési- és karrierlehetőséget teremtve számukra, globális szinten. Így kap kiemelt szerepet a tehetséggondozás, a teljesítménymenedzsment, a vezetőképzés, a versenyképes juttatások és a motiváló környezet.

A JTI Hungary Zrt. 2018-ban sorban a hatodik alkalommal zsebelte be a legkiválóbb munkáltatónak járó elismerést. Sőt a vállalat idén a jók között is a legjobb lett, ugyanis a Magyarországon minősítést szerzett cégek rangsorában az első helyen végzett.

A JTI Hungary Zrt. üzleti sikerei mögött elkötelezett csapatunk áll. Munkatársaink befektetők, akik nap mint nap tehetségüket és energiájukat fektetik munkájukba, ezért fontos, hogy kimagasló munkahelyi környezetet biztosítsunk a számukra”, mondta Sergey Bouksa, a JTI Hungary Zrt. ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi színtéren a JTI negyedik alkalommal büszkélkedhet a TOP Employer Global díjjal, sőt Európában, a Közel-Keleten, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben is a legkiválóbb munkáltatóként értékelték.

A díjon túl a számok is önmagukért beszélnek: globális szinten a legutóbbi munkavállalói elégedettséget mérő kérdőívet a dolgozók 94 százaléka töltötte ki. A válaszokból kiderült, hogy az alkalmazottak 95 százaléka extra erőfeszítéseket is tenne a JTI sikeréért. Jelenleg tíz munkavállalóból három tíz évnél régebben dolgozik a vállalatnál, és a vezetők közel 80 százaléka a belső állományból érte el aktuális pozícióját.  

A JTI-ról

A JTI Hungary Zrt. 10 éve működik Magyarországon, a cég 2008-ban a Gallaher akvizíciót követően jött létre. A JTI Magyarországon mintegy 90 főt foglalkoztat, az elmúlt 10 évben a legdinamikusabban növekvő dohányipari vállalat volt a magyar piacon, piaci részesedése a 2008-as 2,9%-ról 2017-re 14,3%-ra nőtt (Nielsen adatok alapján).

A JTI vezető nemzetközi dohányipari vállalat, több mint 120 országban működik világszerte. A JTI portfóliójában található a Winston, a világ 2. legnagyobb cigaretta márkája, valamint az ikonikus Camel is az USA-n kívül. A nemzetközileg elismert Logic márkának köszönhetően a JTI jelentős szereplő az e-cigaretta piacon, és jelen van a hevített dohány kategóriában is Ploom termékeivel. A cég közel 40 000 munkavállalót foglalkoztat világszerte, központja Genfben, Svájcban található.

A JTI a Japan Tobacco Group tagja. További információért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.jti.com

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!