A legtöbb álláskereső irodai munkák között keresgélt, és a legtöbben az adminisztráció kategória állásaira adták le az önéletrajzukat - derült ki a Profession.hu első negyedéves jelentéséből. Arányaiban nőtt azoknak az álláshirdetéseknek a száma, amelyeknél nem kérnek diplomát, vagy nyelvtudást.

Íme 6 izgalmas irodai munka!

enlightened Személyi asszisztens

A feladata a vezetői munka segítése, asszisztensi, titkársági feladatok elvégzése, például üzleti utakhoz, konferenciák elintézése. Lehet találni olyan állást is, amelyhez a többéves gyakorlat, a nyelvtudás és az informatikai ismeretek mellé elég a középfokú végzettség, ám a legtöbbhöz diplomát vagy felsőfokú szakképzettséget is kérnek. További személyi asszisztensi állásokat itt találhatunk!

A 6 legizgalmasabb irodai munka

enlightened Irodavezető

Az irodai adminisztráció mellett az irodavezető feladata a munkatársak koordinálása, a kapcsolattartás a partnerekkel, beszállítókkal. Általában jogi és gazdasági ismeretek, számítógép-használat, nyelvtudás szükséges a munkakör betöltéséhez. Irodavezetői állást itt kereshetünk!

enlightened Szakmai asszisztens

Az értékesítés, a logisztika, a gyártás, a pénzügy vagy a HR érdekli? Bármelyik területen elhelyezkedhet asszisztensként. Általában szükség van szakirányú végzettségre, ám egyes állásoknál nem követelik meg, hanem "csak" többéves adminisztrációs gyakorlat, gazdasági végzettség és nyelvismeret kell. További szakmai asszisztensi munkákat itt találhatunk!

enlightened Dokumentumkezelő

A Budapest Airport Zrt.-hez keresnek utasbiztonsági koordinátort, akinek a beszállókártyák ellenőrzése a feladata. A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. kárügyintézőt, az AVERT pedig dokumentum-menedzser jelentkezését várja. A MOL szlovák és/vagy szerb nyelvtudású törzsadat karbantartót venne fel, a Budapest Bank pedig folyószámla-nyitási munkatársat keres. További dokumentumkezelői állásokat itt találhatunk!

enlightened Recepciós

A feladat az érkező vendégek, ügyfelek köszöntése, eligazítása, telefonok fogadása, e-mailek és levelek elintézése. A megfelelő jelölt önálló, talpraesett, problémamegoldó személyiség, megbízhatóság, rugalmasság, precizitás és magas fokú stressztűrő-képesség és kiváló kommunikációs készség jellemzi. Általában több nyelv ismerete is szükséges. Aki recepciós munkára vágyik, itt böngészheti az ajánlatokat.

enlightened Adatrögzítő

Pontos, precíz munkavégzés, monotonitástűrés szükséges az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz. A feladat adatbank készítése, kérdőívek vagy megrendelések feldolgozása. Adatrögzítő munkákat itt kereshetünk!

"Minden jel arra mutat, hogy határozott növekedésnek indult a versenyszféra és emellett a munkavállalók is nagyobb kedvvel keresnek új állásokat, nem kapaszkodnak már annyira a székükbe" - hívta fel a figyelmet Zsédely Krisztián, a Profession.hu értékesítési vezetője a negyedéves adatok kapcsán.

A Profession.hu-n közel 500 irodai, adminisztrációs munka között válogathatunk. Nemcsak teljes munkaidős állásokat kínálnak, hanem részmunkaidős pozíciókat is. 

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: adminisztráció, asszisztencia, irodai munka, álláskeresés