Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"Százhúszmilliárd forint értékben két beruházás kezdődik meg Kaposváron, amelyek nyomán több mint hatszáz új munkahely jön létre a városban" - jelentette be csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután letették az autóipari üvegtermékek előállításával foglalkozó Sisecam csoport, majd a Kometa 99 Zrt. húsfeldolgozó vállalat kaposvári beruházásainak alapkövét.

A török Sisecam a világ egyik legnagyobb üvegáru-gyártója, jelenleg 14 országban 43 gyárral vannak jelen: 2024 végéig megvalósuló új fejlesztésükkel 330 új munkahely jön létre Kaposváron. 

A másik nagy kaposvári beruházás pedig az olasz többségi tulajdonú Kometa 99 Zrt. kapacitásbővítő fejlesztése lesz, melynek összértéke 31 milliárd forint. A társaság jelenleg is a város és Somogy megye egyik legnagyobb munkaadója. A beruházáshoz az állam 11 milliárd forintos támogatást nyújt, így segítve a meglévő 733 munkahely megőrzése mellett 280 új munkahely létrehozását.  A Kometa építési munkái négy ütemben valósulnak meg: a termelőkapacitás bővítése során nagy volumenű gépbeszerzésre kerül sor a készítménygyártáshoz és a húsfeldolgozáshoz kapcsolódóan, új hűtőház és szalámiszeletelő is épül, és bővülnek a csomagoló- és raktárfunkciók - olvasható a vállalat közleményében.

Aktuális álláshirdetések

Sisecam és a Kométa is keres munkatársakat, hirdetéseikért kattintsunk a cég nevére, míg a kaposvári munkalehetőségeket pedig erre találjuk!

Ha a több mint 500 nemrégiben meghirdetett Somogy megyei állás közül válogatnánk, kattintsunk ide!

A gyártás, termelés területén országszerte érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Szakemberekre minden iparágban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala