Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A saját tapasztalatok szerzése nagy kincs, hiszen ezáltal fejlődünk és jutunk előbbre. Ám az még szerencsésebb, ha a negatív élményeket nem feltétlenül a saját bőrünkön keresztül tapasztaljuk meg, hanem mások életbölcsességeit megismerve sajátítjuk el a felismeréseket. Cikksorozatunkat ebben a szellemben állítottuk össze, kiváló és sokat látott-tapasztalt szakértők aranyat érő gondolatát osztjuk meg olvasóinkkal hétről hétre.

Ezen a héten Müller Péter azon gondolatait adjuk közre, amelyek az önmagunkba vetett hitre, bizalomra, szeretetre vonatkoznak. Erősödjünk meg a bölcs tanácsok által, hiszen mindez nemcsak a munkánkra, hanem a teljes életünkre óriási pozitívummal bírhat.

Nézz magadba!

A mai ember legnagyobb tragédiája, hogy nem lát befelé. Nem is tudja, hogyan kell „befelé nézni”. Ezért az elintézetlen lelki gondjait kívül akarja rendezni.

Ez minden képmutatásnak, boldogtalanságnak és önáltatásnak a melegágya.

Aki magával nincs jól

Ha magaddal nem vagy jól, fárasztó teher minden közösség.

Hiába szeretnek, ha önmagadat nem tudod megszeretni.

6 tanács Müller Pétertől a munka és a magánélet egyensúlyához

Robot

Nemcsak azért vagyunk fáradtak és kimerültek, mert sokat dolgozunk, hanem mert robotolunk: olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben, amelyben nincs szeretet.

A szeretet erőt adna.

KÖZEL 9.000 ÚJ, MEGPÁLYÁZHATÓ ÁLLÁSAJÁNLAT ITT!

Kísértés

Vigyázz! Ne az legyél, akinek mások látnak vagy látni akarnak – hanem az, akinek te látod magadat.

Immunitás

Amíg nem találod meg lelked centrumát, s nem mondod ki, hogy az „én vezérem bensőmből vezérel”, addig mindig a külső hatások áldozata leszel.

Biológiában ezt a benső vezérlést immunitásnak nevezik.

Én úgy, hogy a lélek önvédelme.

Találd meg „benső vezéredet”, nincs ennél fontosabb. Mérgezett világban élsz.

Hiába tudsz…

Néha egy őszinte jó szó, egy simogatás, aminek nem érted az okát, többet ér, mint öt év egyetem és sok tudományos elismerés.

Hiába tudsz – ha hideg vagy, semmit sem ér.

 

Gondoljuk végig a fentieket és fogadjuk meg Müller Péter bölcs tanácsait! És ne feledjük, ha problémák adódnak a jelenlegi munkahelyünkön: megoldás mindig van.

Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most! Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

 

Forrás: Müller Péter: Útravaló, Alexandra kiadó

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, boldogság, szeretet, önbizalom, Müller Péter