1. Környezetvédelmi munkatárs

Környezetvédelmi munkatársat keres Budapestre a Messer, határozott idejű szerződéssel. Környezetmérnök, környezetvédelmi szakmérnök, környezetvédelmi technikus végzettség szükséges, illetve tárgyalóképes angol nyelvtudás. A munkavédelmi képzettség, tapasztalat előnyt jelent. Részletek

2. Ékszer-tanácsadó

Az ékszer tanácsadó feladata az értékesítés mellett az is, hogy összeállítsa a stílusok és tervezők alapján a kollekciókat, rendben tartsa, leltározza az ékszereket. Igényes megjelenés, illetve idegen nyelvek ismerete szükséges az állás betöltéséhez. Az alapbér mellett jutalékot és nyereségrészesedést is kínál a munkaadó. Részletek!

6 állás, ahol kevesebbet kell dolgozni

3. Asszisztens a médiában

A Sanoma Media Budapest Zrt. televíziós hirdetésekért felelős csapatába lelkes, tanulni vágyó asszisztenst keres, akár pályakezdők is jelentkezhetnek. A feladat a STORY4 és STORY5 csatornákra megrendelt reklámkampányok kezelése, a nézettség figyelése. Gazdasági felsőfokú végzettség (folyamatban lévő vagy lezárt) szükséges. Részletek! Egyéb részmunkaidős asszisztens munkákat itt találnak!

4. Recepciós munkák

Részmunkaidős recepciósokat sok cég keres. Követelmény a nyelvismeret, néhány állásnál a felsőfokú végzettség is. Előfordul, hogy este, éjjel vagy több műszakban kell dolgozni. Részmunkaidős recepciós állásokat itt talál.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

5. Kereskedelmi állások

Bolti eladóknak is több tucatnyi részmunkaidős állást kínálnak. (Az állások listájáért kattintson!).

Nagyon sok értékesítői munkára is 4 vagy 6 órás dolgozókat keresnek: a munkalehetőségeket itt találja!

6. A diákok időbeosztásához igazodnak

A felsőoktatási intézményeknél megszabják, hogy hány óra gyakorlatot követelnek meg a hallgatóktól, ehhez a munkaadók is igazodnak, ezért részmunkaidős pozíciókat kínálnak a gyakornokoknak. A gyakornoki pozíciók között itt böngészhet!

Az tanulás mellett munkát vállaló diákoknak nagyon jó lehetőség, ha nem nyolcórás állást vállalnak. Az ilyen alacsonyabb óraszámú diákmunkák itt találhatók!

A Profession.hu összes részmunkaidős állását pedig itt találja! 

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: munka, álláskeresés, részmunkaidő, atipikus állás