Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A városban a cég a BMW debreceni gyára számára gyárt majd elektromos autókhoz kapcsolódó alkatrészeket. A 60 milliárd forintos projekt 400 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán.

A német vállalat akkumulátortartó-takaró lemezeket fog gyártani a városban. A Boysen csoport számára is nagy lépés ez, mivel ez lesz az első üzemük, ahol kizárólag elektromos autókhoz szükséges alkatrészeket fognak gyártani. A gyár kialakításánál a legmodernebb technológiákat fogják alkalmazni és a megújuló energiákra is alapoznak.

Aktuális álláshirdetések

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala