Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 134 alkalmazottat korábban is foglalkoztató cég növelte gyártókapacitását, aminek köszönhetően további 40 munkahelyet teremtett.

A foktői gyárban képesek többféle növényi alapanyag feldolgozására, úgy, mint a repcemag, a napraforgómag, a kukoricacsíra és a szójabab.

A fejlesztés eredmény az is, hogy a foktői üzem a közép-európai régió egyik legmodernebb, legnagyobb kapacitással rendelkező olajfinomító egységévé vált, ráadásul a környéken élőknek is biztos munkahelyet jelent a gyár.

Ha a környéken keresnénk állást nézzünk körül a jelenleg meghirdetett pozíciók között: a Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a gyártás, termelés területén pedig országszerte mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala