Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Itthon elsőként a Magyar Telekom Csoport kísérletezik a négynapos munkahéttel: július és október között 4 csapat fog teszt jelleggel ebben a munkarendben dolgozni. Támogató és ügyfélkapcsolatban dolgozó területek egyaránt be vannak vonva a kísérletbe, a csapattagok változatlan alapbérrel dolgoznak heti 4 napos munkarendben.

Az új munkarend mellett még egy országos kutatásba is kezd a cég, aminek a célja, hogy kiderítsék a magyar munkavállalók és munkaadók véleményét e kérdésről. A kutatás kérdőíve júliustól online elérhető lesz bárki számára.

Innovatív megoldásként tekint a Telekom az újfajta munkaelosztásra, ráadásul nemzetközi eredmények igazolják már a négynapos munkahét létjogolsultságát: kiegyensúlyozottabb a munka-magánélet egyensúly, magasabb a produktivitás és kevesebb a kivett betegszabadság.

„A kísérletezés az alapértékünk, proaktívan és bátran próbálunk ki új dolgokat, melyekről azt gondoljuk, hogy működésünket jobbá tehetik, valamint kollégáink fejlődését, életminőségének javítását szolgálhatják.” – mondta a projekt hátteréről Friedl Zsuzsanna, Chief People Officer.

Álláskeresés

Ha munkahelyet szeretnénk váltani – és egyelőre elégedettek vagyunk az 5 napos munkahéttel – akkor érdemes körülnéznünk a kínálkozó lehetőségek között.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala