Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A testbeszéd világhírű szakértőpárosa, Allan és Barbara Pease szerint nagyon sokat nyom a latba, hogy milyen az irodájánk. Ha mi is arra törekszünk, hogy minél jobb szakemberré váljunk, és kapcsolatunk egyre jobb legyen a munkatársainkkal, vessük be az alábbiakat!

4 EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ DOLOG, HOGYAN ALAKÍTSUK KI AZ IRODÁNKAT:

1. Ha van az irodában térelválasztó üvegfal, állítsuk elé az asztalunkat. Az irodánk így nagyobbnak fog tűnni, és a belépők rögtön láthatnak minket. A hozzánk belépőket ezáltal mi magunk fogadhatjuk, és nem az asztalunk vagy a monitorunk.

2. Ha van rá lehetőségünk, foncsoroztassuk a térelválasztót úgy, hogy mi átláthassunk az üvegfalon, de a kint lévők ne láthassanak át rajta. Ez emeli a státusunkat, mert megvédi a területünket, és meghittebb légkört teremt az irodán belül.

4 egyszerű, de nagyszerű dolog az irodáról

3. Állítsuk a vendégszéket úgy, hogy a nálunk leülő munkatársunk ne egy nyitott ajtónak, hanem egy saroknak legyen háttal. Ez nyíltabbá teszi a beszélgetést, és védelmet nyújt a magukat bizonytalanabbnak érző kollégáknak.

4. Állíttassunk be az informális megbeszélésekhez egy alacsony, kerek asztalt három egyforma forgószékkel, hogy mindenki egyenlőnek érezhesse magát.

Érdemes kipróbálni ezeket a részletmegoldásokat is, hiszen a szakértők szerint nagyon komoly ráhatása van a közös munkára és a többiek véleményére. Mert egy igazán ütőképes csapat, amely a mi munkánkat is dicséri, a legnagyobb siker!

Ám ha nagyon reménytelennek látjuk a munkahelyi kapcsolataink javulását,ne feledjük: megoldás mindig van. Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most!

Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a Profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

Készítette: Posta Renáta

Címkék: iroda, tippek, munkahely