Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dán bútoripari vállalat 200 millió euró (több mint 63 milliárd forint) értékű beruházásával 300 új munkahelyet hoz létre.

JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc alapítója és tulajdonosa a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen. Az 1979-ben megnyitott első üzlet után a vállalat először a szomszédos Németországban megnyitotta első külföldi egységét, napjainkra pedig már 2800 áruháza van, melyek a világ 52 országban működnek, valamint Őfelsége Dánia Királynője engedélyezte a JYSK számára a „dán királyi udvar hivatalos szállítója" megjelölés használatát. Ebben az elismerésben csak a királyi udvarral éveken át együttműködő, hiteles, gazdaságilag megbízható, jó nevű vállalatok és személyek részesülnek.

Magyarországon a JYSK 2004 óta van jelen, székhelye és 16 telephelye Budapesten található, jelenleg több mint 770 munkavállalót alkalmazva. A most bejelentett legújabb beruházás eredményeként egy régiós logisztikai elosztóközpont épül Ecseren, amely hét ország (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina) üzleteit látja el áruval. A 140 000 négyzetméter alapterületű épületben 205 000 raklap kapacitással fog rendelkezni, és a tervek szerint 2022-ben készül el.

A logisztika területén jelenleg is számos nyitott állást találhatunk. 

A kereskedelemben is több, mint 300 helyre pályázhatunk. 

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van továbbra is. 

fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes válogatnunk, anyagmozgatókat több, mint 120 helyre várnak, ahogy gépkezelőként is több, mint 100 állás áll nyitva előttünk

Ha a járvány miatt veszítettük el a munkánkat, itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

Kattintsunk ide a mentőöv állásokért, ha szeretnénk minél hamarabb elhelyezkedni. 

Amennyiben pedig egy kis mentális támogatásra lenne szükségünk a bizonytalan helyzetben, itt találhatunk figyelmes és szakértő hallgatóságra, ingyenesen. 

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, logisztika, kereskedelem, beruházás