Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az ALDI informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az ALDI International IT Services Kft. megduplázza létszámát Magyarországon. Olyan informatikai munkahelyeket hoz létre a cég, amik jó része otthonról is ellátható feladatokból áll. Ez pedig azt jelenti, hogy az ország egész területéről várják a jelentkezőket.

A dinamikus bővülés része az is, hogy a fővárosi és a pécsi szolgáltató központját is bővíti a cég: a több nyelven beszélő pályakezdők mellett szoftverfejlesztők és SAP-szakemberek számára is számos lehetőség lesz most a vállalatnál.

Az ALDI International IT Services Kft. 4 éve működik önállóan, ellátja a több mint 4.000 európai ALDI üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is.

A 2022-es tervek szerint a cég az év végére 300-ról közel 650 főre bővíti dolgozói számát Magyarországon. A most létrejövő új munkahelyek jó része otthonról ellátható, elsősorban több idegennyelven nyújtott informatikai ügyfélszolgálati feladatkör. Az AIIS a mobil munkavégzéshez szükséges összes informatikai eszközt (számítógépet, monitort, kamerát) biztosítja, minden kollégát átfogó betanulási folyamatban részesít, ami után elegendő lehet – munkakörtől függően – havonta 1-2 alkalommal felkeresniük a vállalat budapesti vagy pécsi szolgáltató központját.

Milyen pozícióra keresnek embereket?

Főként a több nyelvismeretet igénylő IT-ügyfélszolgálati pozíciókra keresnek új kollégákat, és emellett üzleti területeken, IT, people management, projekt management, infrastruktúrát érintő, mérnöki és fejlesztői területen nyílnak pozíciók a vállalatnál. Gyakorlott IT-szakembereket keresnek szoftverfejlesztési területre, elsősorban PHP és ServiceNow fejlesztőket, SAP tapasztalattal rendelkező jelölteket pedig áruszállítás, logisztika és beszerzési területekre várnak.

Aktuális álláshirdetések

Az informatika területére folyamatosan keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a következő munkakörökhöz kapcsolódó hirdetéseket:

- informatikai munkatárs,

- informatikai fejlesztő,

- IT rendszerüzemeltető,

- IT support munkatárs.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala