Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A TDK magyarországi leányvállalatának 26 milliárd forintos beruházása kezdődik meg, ami következtében 250 új munkahely jön létre Szombathelyen. A cég az elektromos autókhoz szükséges szenzorok gyártásával foglalkozó üzletágának kialakítását célozza meg a fejlesztésével.

A TDK világ egyik vezető elektronika nagyvállalata, új gyárának megépítésével a piaci igényeknek szeretne megfelelni, ezért kezd az elektromos autózáshoz szükséges szenzorok gyártásába. Ez a hatalmas volumenű beruházás 250 munkahelyet teremt Szombathelyen.

A cég jelenleg meghirdetett állásait itt találjuk, a Szombathelyen aktuális álláshirdetéseket pedig itt tudjuk átböngészni.

További álláshirdetések

A magyar gyártási szektorban jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

A Profession.hu Facebook oldala
A Profession.hu Instagram oldala