Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A korszerű technológia alkalmazása, az innováció és új piacok megtalálása - ez a három kulcstényezője van a hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) fejlődésének és hatékonyságuk növelésének - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára múlt pénteken Sopronban, a vállalkozásfejlesztést elősegítő pályázati lehetőségeket bemutató fórum előtti sajtótájékoztatón.

Egyre erősödik a kkv-szektor: több állás, jobb fizetés várható - állás, szakma, fizetés

Lepsényi István ismertette azt is, hogy a hazai foglalkoztatottaknak mintegy 70 százaléka helyezkedik el a kkv-szektorban. Idén a munkáltatói terhek csökkentek, és ez lehetővé teszi a munkaadóknak, hogy a magasan képzett munkavállalóik bérét megemeljék, illetve több munkatársat vehessenek fel.

További növekedést ígér, hogy a kkv-k számára a legtöbb pályázat már megnyílt, ezekből a legfontosabb a kapacitásbővítési pályázat, amelyre óriási az érdeklődés és a lehetőségeket valószínűleg bővíteni kell majd. A logisztikai területen márciusban indulnak a pályázatok, amelyek logisztikai fejlesztésekre fognak forrást biztosítani.

Érdemes a kis- és közepes vállalatok által hirdetett álláslehetőségeket is böngészni, amennyiben ezt még nem tettük volna meg.

ÍME, EZEKRE A FELADATKÖRÖKRE KERESIK A LEGTÖBB MUNKATÁRSAT EZEN A HÉTEN:

Fizikai, Segéd, Betanított munka: 946 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 656 álláslehetőség

Gyártás, Termelés: 614 álláslehetőség

Pénzügy, Könyvelés: 570 álláslehetőség

IT programozás, Fejlesztés: 444 álláslehetőség

Mérnök: 390 álláslehetőség

Szállítás, Beszerzés, Logisztika: 349 álláslehetőség

Adminisztráció, Irodai munka: 385 álláslehetőség

Íme, néhány kiemelt terület, de közel sem az összes, azokat itt találjuk: több mint 5.000 állás a kkv szektorban. A jövő héten lehet, hogy még több.  Nézzük át a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma