Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég benne van Európa top 5 étrend-kiegészítő gyártójában és forgalmazójában. 2021-ben az átlagos állományi létszám 1257 fő volt náluk, köztük 711 fő szellemi és 546 fő fizikai alkalmazott volt.

A vállalat megkezdte a minden korábbinál nagyobb beruházási hullámát, összesen 11,5 milliárd forint értékben. A fejlesztések során a cég Szadán hoz létre egy 18 ezer négyzetméter alapterületű, új szeletgyártó üzemet. Itt évi 100 millió darab prémium fehérjeszeletet gyártanak majd, ezzel a fejlesztéssel 100 új munkahelyet teremtenek. A beruházás 2024 végére készül majd el: a Szada Ipari Parkban építik meg az új gyárat és a hozzá tartozó raktári és szociális épületrészeket.

A szeletgyártó üzem építése mellett a cég felállítja automata raktárát is Szadán. Az év végéig pedig befejezik a Huszti úti irodaépületének rekreációs helyiségekkel és több száz további munkaállomással való bővítését. Mindezekkel párhuzamosan zajlik a dunakeszi gyártóbázisuk korszerűsítése, és további gyártástechnológiai beruházások is.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között a gyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala