Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Alstom Nógrád megyei gyárába keres új munkaerőt, 100 álláslehetőséget kínál a cég.

A mátranováki gyár termékportfólióját és gyártókapacitását is növeli a vállalat. Itt gyártják a forgóváz-kereteket, amik a metró és vasúti kocsik egyik legfontosabb részei, mivel ezekre szerelik fel a tengelyeket, rugókat és fékeket.

A gyári munkafolyamat bár ipari, mégis több olyan munkaállomás van, amik megváltozott munkaképességűeknek, nők számára vagy idősebbeknek sem túl megterhelőek. A cég jelenleg 660 tagú magyarországi csapatát kívánja erősíteni új dolgozókkal, ráadásul külön programmal segíti az új munkatársak zökkenőmentes beilleszkedését. Mit jelent ez? Az új belépőket a kezdeti időszakban egy tapasztalt kolléga segíti, aki a csapatvezető, műszakvezető mellett személyesen felügyeli, támogatja az új munkatársat. A Nógrád megyei telephely környékén élő dolgozók bejárását támogatja a vállalat, illetve szükség esetén az elszállásolást is biztosítja.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala