Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Fülöpön a Gazdaságélénkítő Program keretében valósult meg a fejlesztés, ami a gyepszőnyeg előállításra alkalmas üzem létrehozását jelenti. A telepen három ember kapott munkát, akik így a lakhelyükhöz közel dolgozhatnak, illetve az üzem létrejötte az egész település számára nagyon fontos gazdasági szempontból.

A beruházás során 10 hektáros területen gyeptelepet alakított ki, továbbá a szükséges eszközöket is beszerezték és raktárcsarnokot újítottak fel, ami az itteni munkához szükséges.

Ha a környéken, Hajdú-Bihar megyében keresnénk állást, nézzük át itt a jelenleg meghirdetett pozíciókat. Sok embert keresnek a megyében az értékesítés, kereskedelem szektorába, fizikai és segédmunkásokra is nagy szükség van, illetve szakmunkásokra is. Továbbá mérnökként is van lehetőség elhelyezkedni a térségben, és az IT programozás, fejlesztés területére is keresnek szakképzett munkavállalókat.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között a gyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Egyértelműen megállapítható, hogy országszerte szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala