Az online térből kilépve a Hősök Tere vezetője, a Forbes újságírója, a Miutcánk.hu ötletgazdája és a Parapark kreátora vall majd munkáról, álláskeresésről, a TCS trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el az érdeklődőket a self branding rejtelmeibe. Akár aktív böngésző vagy résztvevő valaki - az EY jóvoltából nem csak állást/tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhet!

Az allasborze.elte.hu erre a három napra online kiállító térré változik, ahol olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon. Az ELTE bármelyik karának hallgatói találhatnak releváns állásokat a börzén, az ELTE Karrierközpont képzett szakembereinek segítségével pedig mindenki online leellenőriztetheti a CV-jét, hogy ezzel is növelhetik esélyeiket az álláskeresési versenyben.

Virtuális állásbörzét rendez az ELTE

A Karrierközpont együttműködő partnereként november 3-án 18 órakor a Pályakezdő Colibri Meetup a Múzeum körúton, a Gólyavárban a munkaerőpiac legkülönbözőbb szegleteiből érkező emberekkel beszélget arról, ki hogyan találta meg a saját útját: Orosz Györgyi, a Hősök Tere kezdeményezés vezetője, Ács Gábor, a Forbes magazin újságírója, Gyurkovics Attila, a Parapark kreátora, valamint Szabó Dávid, a Miutcánk közösségi oldal egyik alapítója fognak egy asztalnál ülni.

Ugyanekkor a Múzeum körút A épületében Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője "A sérülés nem akadály" címmel kerekasztal beszélgetésre invitálja azokat a hallgatókat, akiknek fogyatékkal élőként kell majd megtalálniuk a helyüket a munkaerőpiacon.

November 4-én, 18 órakor a Gólyavárban Galácz Karolinával ismerkedhetnek meg a látogatók, aki a bölcsészkarról egyenesen a Young & Rubicam kreatív igazgatóságáig jutott, mindezt úgy, hogy sosem a profitorientáltság volt számára az irányadó, hanem az emberség.

November 5-én, 18 órától a Karrierközpont képzőtermében a TATA Consultancy Services angol nyelvű self branding workshopján a trénerek felkészítik a résztvevőket arra, hogyan kell sikeresen kialakítani és értékesíteni a munkaerő-piacon saját brandjüket.

Az online börze és a Múzeum-körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók - a tréningre az első 30 jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét pedig az nyerheti meg, aki az online térben vagy a legkevésbé sem virtuális programokon aktívnak mutatkozik.

ITT lehet regisztrálni a programokra!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Címkék: állásbörze, ELTE, álláskeresés, frissdiplomás