Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás célja, hogy a cég üzemét energetikai-, infrastrukturális- és technológiai szempontok mentén is jelentősen modernizálja.

A projektbe 2022 tavaszán kezdett bele a vállalat, hogy jelentősen csökkentse üzeme környezetterhelését, és hosszú távon fenntartható, energiahatékony működést biztosítson.

„A 2023-as év a VERTIKAL mintegy fél évszázados történelmének egyik meghatározó éve: amellett, hogy a dombóvári fejlesztés immár a célegyenesbe fordult, ezzel pedig immár a gyakorlatban is jelentős lépést tettünk a körforgásos gazdálkodás irányában, társaságunk meghatározó pozícióra tett szert a hazai hulladékgazdálkodás 2023-ban jelentősen átalakult új, koncessziós rendszerében.” – mondta el dr. Kuti Dániel, a cég igazgatóságának elnöke.

A beruházás részeként megvalósult gyártási technológia korszerűsítés, energetikai fejlesztés, napelemes rendszer kialakítása, az épület átalakítása és funkcióváltása.

A VERTIKAL fejlesztése lehetővé fogja tenni a cég saját technológiájával előállított, újrahasznosított anyagok eddigieknél hangsúlyosabb felhasználását a termékgyártásuk során.

Összesen 4.580 m2 területen zajlott a fejlesztés, a beruházás közel 2,5 milliárd forint értékű.

Álláskeresés

Amennyiben Tolna megyében keresünk munkahelyet, kattintsunk ide. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. 

Ha nem ebben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala