Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A török vállalat fejlesztésében egy világszínvonalú üvegcsomagoló-anyag gyár létesül majd, a cég a világ második legnagyobb üveggyártója. A Şişecam 4 kontinensre, 14 országot ellátó gyártási és több mint 150 országba irányuló értékesítési tevékenységgel rendelkezik.

Az építkezési munkálatok ez év januárban már elkezdődtek, ám az épülő létesítmény a tervek szerint csak 2025-ben éri majd el a teljes termelési kapacitását.

A Şişecam magyarországi beruházása évi nettó 330 000 tonnás termelési kapacitással fog rendelkezni. A fejlesztésnek köszönhetően 330 új munkahely jön létre.

Ha Kaposváron keresnénk állást, a beruházás elkészültéig is tudunk válogatni a meghirdetett pozíciók között: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést. Ha ezen a környéken szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat is.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk sok friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala