Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Komplex, 2 milliárd forint értékű beruházást indított el a cég. Egy új üzemcsarnok megépítése, illetve modern ipari eszközök beszerzése a cél, ezek pedig összekapcsolhatók az automatizált termelésirányítással. A beruházás részeként saját termékfejlesztést is megvalósítanak a vállalatnál.

A fejlesztések eredményeként új piaci részeket céloz meg a cég, jelenleg a mezőgazdasági gépiparban tevékenykedik a Szabó Fogaskerékgyártó Kft. A beruházás minden része befejeződhet jövő év végére az előzetes tervek szerint.

A mostani fejlesztéseknek köszönhetően új munkahelyeket is létrehoz a vállalat, azt tervezik, hogy megkétszerezik a mostani, 50 fős állományt.

Álláskeresés

Ha Kaposváron keresnénk állást, a meghirdetett pozíciók között tudunk válogatni: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést. Ha ezen a környéken szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat is.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala