Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új üzemcsarnokot építtet, alumínium öntödéjét pedig új eszközökkel bővíti a Metalconstruct Alumíniumszerkezetek Gyára Zrt.

A fejlesztések közel 450 millió forintost beruházást jelentenek. A 25 éves múltra visszatekintő cég fémszerkezetek, alumíniumtermékek és könnyűfém csomagoló eszközök gyártását végzi.

A kecskeméti székhelyű vállalat siroki telephelyén hajt végre fejlesztéseket, amik során az elkészülő új üzemcsarnok részben raktározási, részben pedig gyártási célokat szolgál. Erre azért van szükség, mert öntvény utómegmunkálásával kapcsolatos koptató-, szemcseszóró-, illetve mosógépek is kerülnek majd a csarnokba.

A siroki telephely öntödéje 2 új öntőcellával bővül. A projekt keretében megújuló energiaforrást hasznosító napelemes rendszert is létesítenek, továbbá képzéseket szerveznek és tanácsadást is igénybe vesznek az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése érdekében.

A fejlesztésnek köszönhetően a cég öntészeti kapacitása 20-25%-kal bővül. A jelenleg 35 főt foglalkoztató vállalat a beruházást követően pedig 50 főre emelheti létszámát.

Álláskeresés

A Heves megyei állásokat itt találjuk, a kecskeméti pozíciókat pedig ide kattintva tudjuk átnézni.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala