Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A helyi piacok segítik a kistermelők által megtermelt termékek, az ezekből előállított élelmiszerek, portékák értékesítését. Tavaly év végére már 324 termelői piac működött szerte az országban. 

A Bárándon létesült piac segíti a helyi őstermelőket, szolgáltatókat, munkát és megélhetőségi lehetőséget biztosít sokaknak. A környékbeliek pedig itt könnyen hozzájuthatnak a helyben megtermelt élelmiszerekhez. A beruházás közel százmillió forintba került.

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át.

A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg.

Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala