Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás márciusban kezdődik, a teljes költség közel egymilliárd forintos, amihez 464 millió forint támogatást nyert az élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztésére meghirdetett pályázaton a cég, a Megújuló vidék, megújuló agrárium programban. A projekt két évet vesz igénybe, az építkezés eredményeként képessé válnak bor vagy hűtött, szűrt must előállításra, amelyet akár külföldre is szállíthatnak.

A szőlő- és bortermelés történelmi hagyományú a Dél-Balatonon. A fejlesztés célja a feldolgozókapacitás növelése, amivel a 3461 hektáros Balatonboglári borvidék szőlőtermelői nagyobb hozzáadott érték előállításával nagyobb jövedelemhez juthatnak. Az új üzemnek köszönhetően a Dél-Balatonon élő és a Balatonboglári borvidéken érdekelt szőlősgazdák új lehetőségeket kapnak.

A szőlőtermeléssel és egyebek mellett vetőmagelőállítással is foglalkozó vállalat 30 állandó és jelenleg 60 alkalmi munkavállalót foglalkoztat. A cég által kezelt területekről egy szüreti időszakban 300-350 kamionnyi szőlőt szednek le és szállítanak el.

Aktuális álláshirdetések

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt, a mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat pedig itt találjuk.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala