Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több mint 15 ezer embert foglalkoztatnak

A Bosch az egyik legnagyobb Magyarországon működő vállalat, jelenleg is 15,5 ezer embernek ad munkát az ország több helyszínén. Az új beruházás újabb munkahelyeket teremt: "Összesen 52,5 milliárd forintba kerülő három beruházásnak köszönhetően 180 új munkahely jön létre, a fejlesztéshez a kormány 12,250 milliárd forint kormányzati támogatást nyújt" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Michael Zink, a Bosch Automotive Steering Kft. műszaki ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy a három, a cég jövőjét meghatározó beruházás egyszerre erősíti a vállalat jelenlétét Magyarországon és járul hozzá szerepének megerősítéséhez a járműiparban. Évente 3 millió kormányrendszert szállítanak több mint 100 gyártónak, ezekkel a beruházásokkal pedig megduplázzák a gyártási volument a következő öt évben - ismertette. A beruházások szavai szerint a jövő autóiparának kiszolgálására készítik fel Maklárt, hozzájárulva a hosszú távon stabil és biztonságos munkahelyekhez. Szijjártó Péter a beruházásokhoz kapcsolódóan még azt is elmondta, hogy a cég új szolgáltatóközpontot is létrehoz, amely globális feladatokat fog ellátni Makláron.

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Itt találhatók a Bosch aktuális állásai: ezekre a pozíciókra keresnek most munkatársakat Makláron

Ha az autógyártás területén szeretnénk munkát vállalni, érdemes körülnéznünk többek között a győri AUDI, és a veszprémi Valeo állásai között is.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: csaknem 1700 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1400 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2300 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala