Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég a Győrhöz közeli településen közel 2000 féle terméket gyárt: főként instant kakaós italporokat, fagylaltporokat, kakaóporokat, kávéitalporokat, kávéspecialitásokat, vitaminnal és ásványi anyaggal dúsított italporokat, fehérje tartalmú italporokat, étrendkiegészítőket, kapszulákat és tablettákat.

A rábapatonai cégnél közel 1,3 milliárd forintból valósultak meg a fejlesztések.

A beruházással 53 százalékkal, 4000 négyzetméterre növelték a raktárterületet, a termelési területet pedig 27 százalékkal, 2800 négyzetméterre bővítették. Mindez azt jelenti, hogy közel 30 százalékkal emelték a gyár kapacitását.

A fejlesztések részét képezi továbbá az is, hogy az élelmiszerbiztonság javítása érdekében egyszerűsítették az anyagáramlási folyamatokat, új berendezésekkel modernizálták a fémdetektálást, emellett csökkentették a gyártott porok kereszt-szennyeződésének lehetőségét egy új központi porelszívó berendezés telepítésével.

Az új raktárépületnél modern szigetelési és épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak, ezeknek köszönhetően pedig alacsony energia igényű építményt alakítottak ki.

A cég a fejlesztéssel dolgozói létszámát is növelte: a beruházás előtt átlagosan 109 embert foglalkoztatott, jelenleg pedig 131-et.

Álláskeresés

A rábapatonai álláshirdetéseket nézzük át itt, a jelenleg meghirdetett győri állásokat pedig itt találjuk.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, illetve a gyártás területén is rengeteg állást hirdettek meg.

A több ezer féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala