Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Termelés-Logistic-Centrum Kft. beruházása fejeződött be, aminek köszönhetően 80 munkahely jön létre Litéren.

A cég új gyártó üzemet épített, ennek célja volt, hogy a vállalat bővítse a rakodó és emelőgépek acélszerkezeti elemeinek gyártókapacitását. A megépített üzem 29 ezer négyzetméteres, amibe modern megoldásokat, illetve a rakodó és emelőberendezések acélszerkezeti elemeinek gyártására daru- és robottechnológiát telepítettek.

A német tulajdonú vállalatot több mint 70 éve alapították, a litéri helyszínen kívül 5 bajorországi üzeme is van.

Aktuális álláshirdetések

A Veszprémben meghirdetett állásokat itt tudjuk átböngészni. A megyében is számos pozícióra keresnek munkaerőt: a gyártás, termelés, illetve a kereskedelem és értékesítés területére is. Jelentős továbbá az igény a szakképzett mérnökökre Veszprém megyében, ezeket az álláshirdetéseket ide kattintva nézhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint máshogy rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át. A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg. Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala