Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 6,5 milliárd forintot meghaladó beruházással a cég Magyarország legnagyobb, egy telephelyen belül üzemelő malomipari vállalkozásává vált. Az új malom napi 300 tonna lágybúza őrlésére képes, és így a már meglévő két malom teljesítményével együtt napi 800 tonnára emelkedik a Gyermelyi Zrt. őrlési kapacitása.

További fejlesztéssel a cég növeli a gabonatároló kapacitását is: idén nyáron adják át a 40 000 tonnányi gabona tárolására alkalmas rendszerüket.

A cég a tojástermelésben is élen jár, mivel jelenleg évente 140 millió darab tojást termel. Ennek egy részét héjas tojásként eladják, a többit pedig a tésztagyárban használják fel friss tojásként, ami naponta 700 000 darabot is jelenthet. A tésztagyárban 2022-ben közel 42 000 tonna tészta készült, a cég majdnem 600 embert foglalkoztat közvetlenül.

Aktuális álláshirdetések

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala