Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A bőcsi sörgyárában új logisztikai csarnokkal bővített a cég, és 40 fővel nőtt az ebben az üzemben dolgozók száma.

A gyárban 2018-ban kezdtek beruházásokba, a fejlesztéseknek köszönhetően pedig már a világ egyik legnagyobb sörgyártó vállalatának, a Molson Coors Beverage Company-nak a regionális központjaként működhet az itteni üzem.

A korábbi fejlesztéseknek köszönhető megnövekedett gyártási kapacitás pedig megkívánta, hogy a gyár logisztikai részét is fejlesszék. Megújították a gyár környékén az úthálózatot, és most átadtak egy új, 3300 négyzetméteres logisztikai csarnokot is.

Az új csarnoknak köszönhetően a raktárkihasználtság javulni fog, és a rakodási idő közel 10 százalékkal csökken. A hatékonyság növelése miatt 40 fővel emelték a munkavállalói létszámot itt.

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén érdemes körülnéznünk, ha állást keresnénk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala