Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A pécsi cég közel negyedmilliárd forintos projektje keretében gyártócsarnokot épített, eszközöket szerzett be és informatikai fejlesztéseket hajtott végre.

A Somapak Csomagolástechnikai Gépgyártó Kft. élelmiszer- és dohányiparban alkalmazott csomagolástechnikai gépek gyártásával és exportálásával foglalkozik, és jelenleg 54 alkalmazottat foglalkoztat.

A cég pécsi telephelyén fejlesztett: beszerzett egy CNC megmunkálóközpontot és egy 5 tonna teherbírású futódarut, továbbá felépített egy üzem- és raktárcsarnokot, illetve még informatikai fejlesztéseket hajtott végre. Mindezek célja a vállalat versenyképességének és kapacitásának növelése.

Aktuális állások

Amennyiben kifejezetten a pécsi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala