Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Már idén megkezdődik az együttműködés a Suzuki és az első kiválasztott iskola között: a vállalat a Bottyán János Technikum középiskolásainak szakmai, gyakorlati képzését vállalja. A tervek között szerepel, hogy további szakiskolák is bekerülhetnek majd a programba.

A duális képzés során a tanulók a Magyar Suzukinál tölthetik el gyakorlati képzésüket, így az iskolában megszerzett elméleti tudás mellé gyakorlatot is kapnak. A képzés arra is kiváló, hogy bepillantást nyújtson egy gyártóvállalat működésébe, egy vállalati kultúrába. A tanulók a képzés ideje alatt hallgatói díjazást, illetve béren kívüli juttatásokat kapnak. A program résztvevői akár el is tudnak majd helyezkedni a cégnél, így a Suzuki biztos bázist építhet fel a leendő munkavállalói terén.

„Több mint 30 éves vállalatunknál jelenleg generációváltás zajlik, ezért nagyon fontos, hogy minden korosztályra ugyanolyan hangsúlyt fektessünk. Szeretnénk vonzóvá tenni a céget a fiatalok számára, miközben átmentjük az idősebb generáció tapasztalatát a jövő nemzedékének.” – mondta Dr. Fejesné Gyurján Ildikó, a Magyar Suzuki HR-ért, pénzügyekért és informatikáért felelős operatív igazgatója.

Aktuális álláshirdetések

Komárom-Esztergom megyében jelenleg számos állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásainkszerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala