Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az átadott üzem új lehetőségeket teremt a biogazdálkodás számára itthon is. Az új egység a Pannonia Grow elnevezést kapta, az itt előállított 15.000 tonna szerves talajjavító az európai mezőgazdaság fenntarthatóbbá és zöldebbé tételét célzó „termőföldtől az asztalig” agrárstratégia céljait szolgálja. A Pannonia Bio már most is több százezer tonna GMO-mentes takarmányt állít elő, amely javítja az európai állattenyésztés élelmiszerbiztonságát. A vállalat ezen felül több százezer tonna hagyományos és fejlett bioüzemanyagot is előállít.

„A Pannonia Bio Zrt. 2012 óta erős motorja a magyar agráriumnak és ezzel a nemzetgazdaságunknak is. Dunaföldvár Magyarország egyik fő kukoricatermesztő régiójában van, és az agrárium gerincét adó családi vállalkozások itt is fontos szereplők, akik, az üzem felvásárló kapacitásának hála, stabil kereslettel számolhatnak” – említette a bioüzem átadóján Nagy István agrárminiszter.

Cél a fenntarthatóság

Itthon is cél a 21. század elvárásainak megfelelő agrárium, amely mindig a helyi gazdaságot támogatja, zöld, fenntartható és környezetbarát.

A Pannonia Bio Zrt. a zöld gondolkodást saját működésénél és az általa gyártott termékeknél egyaránt fontosnak tartja: mind a gyártási folyamatoknál ügyelnek az energiafelhasználás mértékére és a klímabarát szempontokra, mind az előállított bioetanol értékesítésével is hozzájárulnak az üvegház hatású gázok kibocsátásának mérsékléséhez, beleértve ebben a széndioxid szennyeződés radikális visszaszorítását is. A Pannonia Bio által előállított bioüzemanyag évente 800 000 tonna széndioxid kibocsátását előzi meg az EU közlekedési szektorában.

Az új egység a vállalat hároméves fejlesztési tervének részeként épült meg, a projekt következő állomása egy világszinten is újdonságnak számító árpafeldolgozó üzem létesítése lesz.

Aktuális álláshirdetések

Ha az agrárium területén szeretnénk elhelyezkedni, mindenképp nézzünk körül az aktuális álláshirdetések között – ezeket itt találjuk. Ha pedig kifejezetten a dunaföldvári állások érdekelnek minket, akkor nézzük szét itt.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 6300 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A több mint 2800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala