Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Európai uniós támogatásból több turisztikai fejlesztés jöhetett létre Sopronban és környékén, egyik fő cél volt, hogy a természeti értékek megóvásával élményalapú turisztikai fejlesztéseket hajtsanak végre.

Az Aktív turisztikai fejlesztések a Sopron-Fertő Turisztikai Térségben nevet viselő program keretében megújult a 14 méter magas Kecskehegyi-kilátó, a Fertő tó nádasában vízi madárlest alakítottak ki, illetve megújították a Nemeskúti út négy kilométeres szakaszát és a Sopront Harkával összekötő kerékpárutat is. Fejlesztették a Lőver Alpin parkot, ezek mellett még kicserélték és digitalizálták a Ciklámen tanösvény tábláit.

A Sopron-Fertő Turisztikai Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy hálózatos fejlesztésekben gondolkodnak, és a kor elvárásainak megfelelően újítják meg a meglévő turisztikai attrakciókat.

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén, illetve Sopron városában is.

További álláshirdetések

A magyar gyáriparba számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala