Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az egykori tiszti klubból, közel nettó 899 millió forintos beruházásnak köszönhetően készül majd el a város új közösségi tere. A fejlesztés Tata kulturális életét is gazdagítja, ami mellett cégeknek is lehetőségeket nyújt.

A Tata Tudásközpont és Városi Könyvtár elnevezésű projekt összesen 1631 négyzetméter hasznos alapterületű lesz. A tóvárosi helyszínen 2 funkciót alakítanak ki: a földszinten kávézó, illetve coworking tér lesz, ahol még raktár és személyzeti szociális blokk is helyet kap, az épületrész emeleti szintjén a coworkinghez kapcsolódó további 3 közösségi tér is lesz. Mindezek mellett konferenciatermet is kialakítanak az épületben.

A projekt másik része az új, gyermekeket és felnőtteket ellátó könyvtár kialakítása. A könyvtári tereken túl lesz a helyszínen többek között tanuló és helytörténeti kutatószoba is, infobázis, tudástár, gyermekrendezvény-terem, babaszoba és a már említett kettéosztható, 100 fős konferenciaterem is.

Aktuális álláshirdetések

Ha Tatán keresünk állást, ezeket az hirdetéseket itt tudjuk átböngészni.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, illetve a gyártás területén is rengeteg állást hirdettek meg.

A több ezer féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala