Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Állattartó telepen zajlik a fejlesztés, a vállalkozás komplex mezőgazdasági termelést folytat közel 30 éve. A beruházás félig uniós forrásból, félig önerőből valósul meg, ami eredményeként egy 1950 férőhelyes sertéstelep, továbbá az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra épül ki. Mindezek a tervek szerint 2023 március végéig elkészülnek.

A szarvasmarhateleppel is rendelkező vállalkozás bővíti továbbá az itteni precíziós gépállományát is. A vállalkozásnál helyben termelnek növényeket is, amik jelentős részét takarmányozásra használják: kukoricából, búzából, repcéből és napraforgóból pedig gazdáknak is értékesítenek, míg a lucerna és a legelő területek termékeit az állattartásban hasznosítják.

Álláshirdetés

A Győr-Moson-Sopron megyei nyitott pozíciókat itt nézhetjük át, a jelenleg meghirdetett győri állásokat pedig itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala