A KarrierExpo országos, integrált állásbörze diplomázóknak, frissdiplomásoknak és szakmai gyakorlatot keresőknek. Állások, gyakorlatok, képzések, továbbtanulás, életpálya-tanácsadás és karriertervezés - ezek a rendezvény kulcsszavai.

Főként pénzügyi, marketing, értékesítési, informatikai, tanácsadási, logisztikai és számviteli területeken kínálnak a kiállító cégek szakmai gyakorlati és álláslehetőségeket.

Idén ismét személyre szabott tanácsadás, grafológia és céges felvételi tesztírások segítik az álláskeresőket a felkészülésben.

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati Kapcsolatok és Karrier Irodája szerint fontos, hogy az intézmény a legjobb lehetőségeket biztosítsa a karrierépítéshez és összehozza a munkaerőpiac legfontosabb vállalati szereplőit a diákokkal.

Több mint állásbörze - ismét KarrierExpo a Corvinuson

A szervezők nemcsak a Corvinus hallgatóit célozzák meg, hanem az összes hazai felsőoktatási intézmény alap- és mesterszakos végzős hallgatóját és diplomását várják az állásbörzére.

"Arra számítunk, hogy 40 felsőoktatási intézmény legalább 6000-8000 diplomázó, friss- és fiatal diplomás álláskeresője vesz részt a kétnapos rendezvényünkön" - mondja Andrási Monika, a Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda igazgatója.

Akár az azonnali munkaerő-utánpótlás, akár a hosszú távú munkaadói márkanév építése a cél, a munkáltatók részéről elengedhetetlen az állásbörzéken való részvétel. Ugyanez igaz a hallgatókra is: érdemes minél hamarabb elkezdeni a tájékozódást és az állásvadászatot a börzéken is, hogy minél korábban megtalálják azt a munkahelyet, amely az elképzeléseiknek megfelel.

További, illetve aktuális információkat a http://www.facebook.com/KarrierExpo és a www.karrierexpo.hu oldalon olvashatnak!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Címkék: álláskeresés, felsőktatás, állásbörze, Budapesti Corvinus Egyetem, pályakezdő, diplomás