Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Mi fog történni Zalaegerszegen? Idén már elkészül a Bosch járműipari kutató-fejlesztő központja, újabb beruházásokba kezdenek a tesztpályán, és elindul a város észak ipari parkjában található Rheinmetall harcjárműgyárban is a termelés.

Ezek mellett egy nagy volumenű beruházással 90 munkahelyet teremt és új üzemcsarnokot létesít az Europtec Kft. Továbbá a callcentereket működtető Binax CC Kft. is újabb 150 munkatársat keres ebben az évben.

Zalaegerszegen összesen 13,8 milliárd forint értékű beruházások zajlanak jelenleg.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni, a megyében található nyitott pozíciókért kattintsunk ide. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala