Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Facebook október 28-i Connect konferenciáján várható a bejelentés, hogy a social media óriást tulajdonoló vállalt nevet változtat: ezzel is erősítve az üzenetet, hogy a Facebook csak egy, a cég által működtetett számos internetes szolgáltatás között. A vállalat birtokában van többek között az Instagram, a Whatsapp és az Oculus is - a tulajdonos-alapító Mark Zuckerbeg víziója szerint ezek mind együtt működnek a metaverzumban, ami lényegében egy téren és országokon átnyúló, virtuális valóság. 

A metaverzumban az emberek online élik az életüket: virtuális játékokkal játszanak, az interneten vásárolnak és oda szervezik munkahelyi megbeszéléseiket, személyes találkozóikat is. Várhatóan 10-15 évbe telik majd, amíg a metaverzum gondolata megvalósul a gyakorlatban, bár az említett funkciók közül sokat már jelenleg is rutinszerűen használunk. A Facebook bejelentése szerint a fejlesztésekhez a következő 5 évben fogják meghirdetni a tízezer munkahelyet, melyek között sok mérnöki állásra lehet számítani. Miért éppen az Európai Uniót választották a fejlesztés központjául? Úgy gondolják, a nagy felhasználói bázis mellett a sok jó egyetem és az onnan kiáramló tehetségek jó lehetőséget kínálnak a vállalat számára. 

Aktuális álláshirdetések

Bár a Facebook állásajánlatait egyelőre még nem hirdették meg, már most is szép számmal akadnak oldalunkon mérnöki és számítástechnikai álláslehetőségek:

Mérnöki álláslehetőségek országszerte - több mint 1500 álláslehetőség

IT programozás álláshirdetések - több mint 1100 álláslehetőség

IT üzemeltetés álláshirdetések - több mint 800 álláslehetőség

Válogassunk személyes prioritásaink szerint a több ezer álláslehetőség között! Ne feledjük – sosem késő váltani! Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók mielőbb ránk találhassanak, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is! 

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala