Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég egy közel 300 millió forintos technológiai fejlesztést hajtott végre marcali tejüzemében.

A beruházás 2 évig tartott, eredményeként új temperáló, keverő berendezést és dekristályosítót helyeztek üzembe. Mindezek mellett bővítették a raktározási, hűtési, csomagolási kapacitást is.

A fejlesztéssel a cég megteremtette a valódi étcsokoládéval bevont túró rudi gyártásának feltételeit.

Az édesség bevonatáról sokan azt gondolják, hogy csoki, ám az itthoni boltokba kerülő ilyen termékek 95%-a bevonómasszával készül. Az étbevonó előnye, hogy nem olvad annyira, és nagy mennyiségben előállítható elő. A valódi, a bevonómasszánál több kakaót tartalmazó étcsokis túró rudi gyártása fontos a cég számára, mivel a mennyiség mellett a minőség fontosságát jelenti ez az édességpiacon.

A Sole-Mizo évente több mint 3000 tonna túró rudit készít. Marcali üzemében 100 embernek ad munkát. Beruházásának köszönhetően akár 1500 tonna étcsokis késztermék előállítására is képesek lesznek itt.

Álláskeresés

Ha Marcali környékén szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat. Ha Kaposváron keresnénk állást, tudunk válogatni a meghirdetett pozíciók között: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala