Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Tízmilliárd forinttal folytatódik a vállalkozások technológiafejlesztésének támogatása: a cégek 20 millió és 1,5 milliárd forint közötti támogatásban részesülhetnek, a támogatás formája feltételesen vissza nem térítendő, intenzitása maximum 50%.

A pályázatnak köszönhetően elérhető, hogy a nagy növekedési potenciállal rendelkező zöldgazdasági vállalkozásokat támogatva nemcsak high-tech, hanem fenntartható munkahelyek jöjjenek létre.

A Zöld Nemzeti Bajnokok program célja az energiahatékonysági fejlesztéseket kiszolgáló, a vízfelhasználás hatékonyságának növelését biztosító, az elektromobilitást elősegítő, a másodlagos forrásból alapanyagot előállító, illetve az egyszer használatos és egyéb műanyag termékeket helyettesítő készterméket gyártó cégek támogatása. Ilyen profilú cégek közül majdnem félszáz vállalkozás már kapott támogatást.

A program keretében új eszközök, gépek beszerzésére, ingatlan-beruházás megvalósítására, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására van lehetősége a cégeknek, illetve kísérleti-fejlesztésre, gyártási licenc és know-how beszerzésre, tanácsadás igénybevételére is.

Aktuális álláshirdetések

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala