Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ezzel a fejlesztéssel a vállalat ismét a klímavédelemhez és az energiahatékonysághoz járult hozzá.

Az autóipari és ipari beszállító cég célja, hogy 2030-ra klímasemlegessé tegye saját termelését. Ennek érdekében széndioxid-kibocsátást csökkentő és a megújuló energia használatát növelő intézkedéseket vezetettek be a vállaltnál már korábban is és ezentúl is erre törekednek.

A szombathelyi Schaeffler a villamos energiát már 2020 óta megújuló forrásból szerzi be, CO2 kibocsátása így nincs is. A cég a helyben előállított energiára törekszik.

A 8 000 panelből álló napelempark 40 000 m2 tetőfelületet fed le.

A cég jelenlegi álláshirdetéseit ide kattintva tudjuk megnézni.

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területére több mint 1300 állást hirdettek meg, ezeket itt böngészhetjük át.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A közel 1800 fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala