Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Béres magasraktárral, K+F laboratóriummal és irodai épülettel bővítette szolnoki üzemét.

A már átadott új üzemegységben a korszerű kutatás-fejlesztési laboratórium 680 négyzetméteres, a 6000 raklap tárolására alkalmas, automatizált magasraktár 4120 négyzetméter területű. Elkészült továbbá egy 343 négyzetméteres hulladék és veszélyes hulladék tároló épület, illetve egy 1100 négyzetméteres irodai és szociális létesítmény is.

A Béres hazánk legnagyobb családi tulajdonú gyógyszergyára, ami már 150 termékkel van jelen a hazai és nemzetközi piacon.

24 új munkahelyet hozott létre beruházásával a cég, így a mostani fejlesztéssel összesen 560-ra növelte dolgozói létszámát, illetve tovább tudja emeli exportteljesítményét is.     

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk.Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottanválogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala