Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég szoftverfejlesztői csapatot hoz létre Debrecenben, az új munkatársak a mesterséges intelligenciával támogatott vezetéstámogató és automatizált rendszerek fejlesztésével fognak foglalkozni. Első körben egy 40 fős csapatot alakítanak ki a városban.

Budapesten és Szegeden már van a cégnek szoftverfejlesztői egysége, ezekhez fog csatlakozni a debreceni is.

A budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központ 2018-ban kezdte meg működését, majd idén kibővült a tevékenysége az újonnan létrehozott Alkalmazásfejlesztési Központtal. A két meglévő központhoz most októberében csatlakozott a szegedi csapat. A Continental Autonomous Mobility Hungary már több mint 200 munkatársa dolgozik Budapesten, a következő időszakban a tervek szerint Debrecenben és Szegeden is bővít a cég – ennek a része a debreceni csapat megalakítása.

A debreceni fejlesztő mérnökök elsőként az autókban működő beágyazott rendszerek fejlesztésével fognak foglalkozni, illetve magát a mesterséges intelligencia alapú fejlesztést támogató eszközök és szoftverek fejlesztésére koncentrálnak. Az új munkatársaknak távmunkára is lehetőségük lesz, illetve továbbképzési és tanulási lehetőségeik is lesznek.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala