Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A legnagyobb ösztönző erő a bizalom, az önálló, felelősségteljes munkavégzés lehetősége – vallja Tóth Edit.

Hogyan került a vállalathoz és miért a Bosch-ra esett a választása?

Még az egyetemi éveim alatt szerettem volna a kötelező gyakorlaton kívül szakmai tapasztalatot szerezni és nagy álmom volt, hogy egy multinacionális cégnél dolgozhassak mind a gyakorlati időmben, mind az egyetem után. A Bosch támogatja a hazai felsőoktatást és évek óta a Legvonzóbb Vállalat díj dobogósa, illetve a felsőoktatásban tanulók körében végzett felmérés alapján a legnépszerűbb vállalat.

Hogyan jellemezné a vállalati kultúrát?

A Bosch csoport elismert-, ráadásul idén 125 éve stabilan működő, időtálló értékekkel bíró nagyvállalat. Nemzetköziségéből adódóan hihetetlenül sokszínű és a társadalomért felelősséggel vállaló cég. Büszke vagyok rá, hogy ennek a tradíciónak és a jövőbeli sikereknek részesen lehetek.

Milyen támogatást nyújt a cég a szakmai tudás bővítéséhez?

Számomra különleges az a személetmód, ahogy a Bosch a munkatársak személyre szabott fejlesztését, folyamatos továbbképzését és szakmai fejlődését tartja szem előtt. A vezetőm által biztosított szakmai tudás elsajátításán túl nyelvórákra járok, és rendszeresen részt vehetek készségfejlesztő szakmai tréningeken, mely által magabiztosabban és hatékonyabban végzem a munkámat. 

Milyen készségek, képességek a legfontosabbak a vállalatnál való sikeres munkához?

Meglátásom szerint a szakmai tudás mellett fontos szerepet játszik a nyelvtudás, hiszen sokszor nemzetközi környezetben végezzük munkánkat, emellett nagy a felelősség is, hiszen gyakran önállóan viszünk projekteket, természetesen a szakmai vezető támogatásával.

Említsen olyan ösztönző lehetőségeket, amelyekkel a cég hozzájárul a kreatív munkavégzéshez!

Számomra a legnagyobb ösztönző a bizalom, az önálló felelősségteljes munkavégzés lehetősége. Ilyenkor az ember automatikusan bizonyítani akar, így nekem ez nagy motiváló erő.

Mi volt az eddigi legnagyobb kihívás a cégnél való munkája során?

Amikor a gyakornoki pozíciómból átkerültem főállású Bosch alkalmazottá, mindenképpen be szerettem volna bizonyítani, hogy a vezetőség jól döntött, amikor a gyakornoki munkavégzésem alapján bizalmat szavazott nekem. A folyamatosa visszajelzések és értékelések, valamint az eddig elért sikereim alapján ez sikerült.

Milyen karriertervei, céljai vannak a Bosch-nál a közeljövőben?

Mivel ez az első munkahelyem és csak alig több mint egy éve dolgozom, elsősorban arra törekszem, hogy megszerezzem a biztos alapokat. A Bosch ebben tökéletes partner, de a jövőben is számíthatok rá, hiszen hosszú távú, biztos és széles körű, akár nemzetközi karrierlehetőségeket kínál. Mindemellett rugalmas és fiatalos a csapat, kihívásokkal teli munkakörnyezetben és kitűnő hangulatban dolgozunk, olyanban, ahová szívesen jövök be minden reggel.